FAQ Stranduitjes

Heb je een vraag? Misschien ben je niet de eerste met deze vraag. Kijk dus vooral eens bij de meest gestelde vragen hieronder en wie weet staat jouw antwoord er wel bij! Is dit niet het geval? Bel of mail ons gerust dan helpen we je graag verder.

Veelgestelde vragen Stranduitjes Fitt-Outdoor
Maatregelen i.v.m. COVID-19
Kan ik gewoon activiteiten reserveren?

Jazeker! Wij mogen op dit moment weliswaar geen activiteiten verzorgen. Maar je kunt natuurlijk wel al iets plannen voor later dit jaar. Neem vrijblijvend contact op, dan helpen we je graag verder.

Kan ik het beste even wachten met het opvragen van een offerte?

Nu alvast informeren of een offerte opvragen voor een datum later dit jaar is aan te raden. Mocht de noodverordening onverhoopt toch worden verlengd, of opnieuw van kracht zijn, dan zijn wij flexibel en kijken we graag mee naar een nieuwe datum. Verzetten of annuleren is dan kosteloos! Neem dus vooral contact op. Wij reserveren graag een plekje voor jullie!

Hoe zit het met mijn geboekte uitje later dit jaar?

Heb je een activiteit geboekt op een datum die buiten de noodverordening valt, maar wil je deze toch annuleren? Dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden. Wij kunnen en mogen de activiteiten dan namelijk gewoon door laten gaan. We begrijpen wel dat het onzekere tijden zijn, dus wij denken graag met je mee in het verzetten naar een nieuwe datum in 2021. Ook als deze buiten de noodverordening valt. Uiteraard gaat dit altijd in goed overleg.

Zijn jullie gewoon bereikbaar?

Jazeker! Wij zijn gewoon telefonisch en per mail bereikbaar. Heb je vragen, wil je een offerte opvragen of een reservering plaatsen? Bel of mail gerust!

Reserveren & boeken
Moeten we vooraf reserveren?

Ja, de groepsuitjes dienen van tevoren gereserveerd te worden. Een last-minute aanvraag? Bel ons, dan kunnen we kijken wat we nog voor jullie kunnen betekenen!

Kan ik ook eerst een optie nemen?

Ja, dat kan zeker. We voorzien je graag van een vrijblijvende offerte, waarbij we de gekozen activiteit in optie zetten.

Is het nog mogelijk om mijn reservering te annuleren?

Bij annuleren volgen we de gebruikelijke richtlijnen van onze brancheorganisatie VeBON. Vanaf 2 maanden voor aanvang van het uitje worden annuleringskosten in rekening gebracht, die oplopen naarmate de datum van annuleren dichter bij de activiteitendatum ligt. Kan het uitje door omstandigheden niet doorgaan? Dan denken we graag mee om het uitje kosteloos te verzetten binnen een termijn van een half jaar.

Tot wanneer kunnen we het aantal deelnemers nog wijzigen?

Bij het opstellen van de offerte, zullen we uitgaan van een schatting van het aantal deelnemers. Tot 2 weken voorafgaand aan de activiteitdatum kun je het aantal deelnemers kosteloos naar boven of beneden bijstellen tot uiterlijk het minimaal aantal deelnemers. Kom je onder het minimum aantal deelnemers, kan het zijn dat de prijs per persoon wijzigt.

Worden er groepen samengevoegd of zijn we alleen met onze groep?

We voegen geen groepen samen. De instructeur(s), die klaarstaan om een toffe activiteit voor jullie te verzorgen, zetten zich voor 100% in voor jullie groep.

Kunnen we bij de activiteiten ook een barbecue of andere horeca boeken?

Ja, dat is zeker mogelijk. Boek het uitje bij IJzeren Man Vught (IJM) en we kunnen jullie voorzien van talloze horecamogelijkheden. Van een drankje bij de activiteiten tot gezellig lunchen aan het strand en van een beach barbecue tot volledig verzorgde feestavond. Bekijk hier de groepshoreca mogelijkheden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Het totaalbedrag dient voor aanvang van de activiteit(en) op de rekening van Fitt-Outdoor bijgeschreven te zijn. Je ontvangt hiervoor ongeveer een week tot twee weken voor de activiteitendatum een factuur.

Kan ik de algemene voorwaarden ergens terugvinden?

Jazeker! Wij werken met de algemene voorwaarden vanuit de VeBON brancheorganisatie. Deze voorwaarden sturen we je graag toe.

Openingstijden
Wat zijn de openingstijden van Fitt-Outdoor (IJzeren Man Stranduitjes)?

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Alle teambuilding en groepsuitjes kunnen op reservering 365 dagen per jaar plaatsvinden.

Locaties, bereikbaarheid en parkeren
Op welke locatie vinden de groepsactiviteiten plaats?

De activiteiten van Fitt-Outdoor kunnen plaatsvinden bij:

  • Bos- en strandlocatie de IJzeren Man | Boslaan 49 te Vught.
  • Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen.
  • Op locatie | Dit kan een partnerlocatie van ons zijn, zoals Hotel Guldenberg te Helvoirt, Recreatiepark Duinhoeve te Udenhout, De Financiën te Loon op Zand of Herberg de Drie Linden te Drunen, maar ook een eigen terrein of locatie naar keuze, zoals een eigen bedrijventerrein, sportcomplex of horecalocatie. Bij een eigen locatie, horen wij graag waar we naartoe mogen komen.
Hoe zit het met bereikbaarheid van IJzeren Man Vught?

IJzeren Man Vught is centraal gelegen in Noord-Brabant. Er is voldoende parkeergelegenheid tot ruim 500 auto’s en gratis parkeren. Zeer goed bereikbaar vanuit: Tilburg (20 min.) | Den Bosch (12 min.) | Utrecht (45 min.) | Eindhoven (28 min.) | Breda (33 min.) | Roosendaal (46 min.) | Rotterdam (59 min.) | Turnhout (52 min.) | Arnhem (46 min.) | Nijmegen (37 min.). Bekijk hier je route.

Waar in de Loonse en Drunense duinen vinden de activiteiten plaats?

Het mountainbiken kan starten vanaf diverse locaties rondom Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Op de dag van het groepsuitje
Er is slecht weer voorspeld! Wat doen we nu?

Fitt-Outdoor streeft ernaar alle uitjes door te laten gaan! Zolang de veiligheid van deelnemers niet in gevaar is, gaat het programma dan ook gewoon door. Bij regenachtig weer doen wij ons best om het programma zo goed mogelijk te laten verlopen en daar waar mogelijk aanpassingen te verrichten of een programma onderdeel in te wisselen voor een ander onderdeel (indien dat mogelijk is).
Wij adviseren altijd om ook zelf de weersverwachting in de gaten te houden en deelnemers voor te bereiden op eventuele mindere weersomstandigheden. Indien deelnemers geschikte kleding en bijvoorbeeld paraplu’s meenemen, zal dit de beleving zeker ten goede komen!

Ik heb een blessure. Kan ik wel meedoen?

Een blessure hoeft niet meteen te betekenen dat je niet mee kunt doen! Bij Fitt-Outdoor streven we altijd naar een zo goed mogelijke beleving voor alle deelnemers. Kun je niet rennen, maar wel coachen? Zorg dan dat je de beste teamcaptain van de dag wordt! Kun je geen kracht zetten, maar heb jij wel de brains? Zorg dat jij het denkwerk doet!

Is er een mogelijkheid tot omkleden en/of douchen?

Ja, indien jullie het uitje geboekt hebben bij IJzeren Man Vught, zijn er toiletten, douches en omkleedruimtes aanwezig om op te frissen. In de winter is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de douches.

Na afloop van het uitje
Ik ben iets bij de IJzeren Man kwijtgeraakt. Hebben jullie het gevonden?

Misschien wel! Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen bij de IJzeren Man. Mocht je dus iets zijn vergeten of verloren, neem dan contact op met de IJzeren Man of ga gezellig even langs en wie weet heb jij je spullen weer snel terug.

Ik zou graag op de hoogte blijven over nieuwe programma's. Kan dit?

Leuk om te horen dat je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen. Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief waarvoor je je gratis kunt aanmelden onderaan de pagina. Nóg beter op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook of hou ons in de gaten via Instagram!

Spellen verhuur
Kunnen we ook spellen huren en zelf ons uitje organiseren?

Ja, dat kan zeker. Wij hebben volop fietsen, mountainbikes, springkussens, stormbanen, zeskamp spellen, oud-Hollandse spelletjes en sport- en spelmaterialen om zelf een leuke dag te organiseren.

Veelgestelde vragen Fitt-Verhuur
Maatregelen i.v.m. COVID-19
Ik heb spelmaterialen gehuurd. Kan dit nog doorgaan?

Jazeker! Materialen kunnen nog steeds op onze locatie worden opgehaald, of worden bezorgd (mits het binnen de bezorgvoorwaarden valt). Wel vragen we je om alleen te komen en zullen we je deze keer niet begroeten met een hand, maar met een vriendelijke glimlach.

Kan ik mijn spelhuur kosteloos annuleren i.v.m. Corona?

Wij kunnen en mogen het verhuren van spelmaterialen gewoon door laten gaan. Wil je toch annuleren omdat jullie activiteiten dag i.v.m. het Corona-virus niet doorgaat? Dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden. We begrijpen wel dat het onzekere tijden zijn, dus wij denken graag met je mee in het verzetten van de datum. Verzetten is kosteloos, mits het minimaal 2 weken vooraf is geregeld en de nieuwe datum bekend is. Bij vragen, neem even contact met ons op.

Zijn jullie gewoon bereikbaar?

Jazeker! Ook in deze periode zijn wij gewoon telefonisch en per mail bereikbaar. Heb je vragen, wil je een offerte opvragen of een reservering plaatsen? Bel of mail gerust!

Reserveren & boeken
Moeten we vooraf reserveren?

Ja, de verhuur items dienen van tevoren gereserveerd te worden. Een last-minute aanvraag? Bel ons, dan kunnen we kijken wat we nog voor jullie kunnen betekenen! Vandaag nog een fiets of mountainbike huren? Bel ons of kom naar één van onze vaste verhuurlocaties.

Kan ik ook eerst een optie nemen?

Ja, dat kan zeker. We voorzien je graag van een vrijblijvende offerte, waarbij we de gekozen verhuur spellen in optie zetten.

Als ik spelmaterialen huur, hoelang heb ik deze dan tot mijn beschikking?

Je kunt zelf kiezen hoe lang je de spellen, fietsen, mountainbikes, attracties of springkussens wilt huren. De prijzen vermeld op onze website, zijn de prijzen per dag. De 2e huurdag krijg je 25% korting. De 3e tot en met 7e huurdag krijg je 50% korting. De korting voor huur van meer dan zeven dagen is in overleg.

Is het nog mogelijk om mijn reservering te annuleren?

Je verhuur annuleren kan altijd. Afhankelijk van het moment waarop moet je hiervoor een vergoeding betalen. Wij hanteren hiervoor de verhuurvoorwaarden vanuit de VeBON brancheorganisatie. We sturen je deze annuleringsvoorwaarden graag toe

Welke verhuurvoorwaarden zijn er van toepassing?

Wij hanteren de verhuurvoorwaarden vanuit de VeBON brancheorganisatie. Deze voorwaarden sturen we je graag toe

Begeleiding & support
Kunnen we de spellen zelf opbouwen, afbreken en begeleiden?

Ja, dat kan. Huur van spellen en attracties bij Fitt-Verhuur is met volledige activiteitenbeschrijving (met foto) en spelregels en indien nodig opbouw- en afbreekinstructies. Het op- en afbouwen en begeleiden kan je dus helemaal zelf!

Kan Fitt-Outdoor helpen met het opbouwen en afbreken van de spellen?

Ja, dan kan zeker. De kosten voor deze optie bedragen [naast de reguliere verhuur- en transportkosten] € 50,00 per uur (excl. BTW) per instructeur voor ondersteuning bij het opbouwen en afbreken. Dit betekent dat jullie zelf ook mee helpen! Afhankelijk van jullie en onze inzet wordt de prijs bepaald.

Kan ik ook spellen huren en laten begeleiden door jullie?

Nee. Bij de verhuur van materialen is het de bedoeling dat jullie deze zelf begeleiden. Natuurlijk ontvang je een volledige op- en afbouwinstructie en spelbeschrijving bij de materialen.

Ben je op zoek naar volledig verzorgde activiteiten, begeleid door professionele instructeurs? Klik hier voor meer inspiratie voor gave activiteiten voor je bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje of schooluitje.

Openingstijden
Wat zijn de openingstijden van Fitt-Outdoor?

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Alle verhuringen kunnen op reservering 365 dagen per jaar plaatsvinden.

Verhuurlocatie
Waar kan ik de sport- en spelmaterialen ophalen en retourneren?

Je kunt alle sport- en spelmaterialen en luchtattracties ophalen bij het IJzeren Man Strandbad (Boslaan 49 in Vught).

Waar kan ik fietsen en mountainbikes huren?

Optie 1 | Bij afname van minimaal 15 stuks kan Fitt-Outdoor de fietsen en/of mountainbikes op elke locatie naar wens bezorgen. Hier worden transportkosten voor gerekend.

Optie 2 | Ga mountainbiken of fietsen vanuit onze vaste verhuurlocatie en betaal géén transportkosten. De vaste verhuurlocatie is: Strandbad de IJzeren Man, Boslaan 49 te Vught.

Fietsen of mountainbiken in de Loonse en Drunense duinen? In slechts 10 minuutjes warm fietsen vanuit de IJzeren Man zit je op de mountainbike route.

Attractieverhuur
Heb ik krachtstroom nodig voor een gehuurd springkussen of luchtattractie?

Er is geen krachtstroom nodig voor de springkussens en luchtattracties. Wij adviseren wel om de luchtattracties aan te sluiten op een vrije stroomgroep. De stormbaan / luchtattractie gebruikt 1,1 kW per blower met een piekbelasting bij de opstart. De table soccer gebruikt 1,5 kW per blower met een piekbelasting bij de opstart.

Ophaal- en transportmogelijkheden
Kan ik de materialen zelf ophalen?

Ja, dat kan zeker. Dit is de meest voordelige optie. Zorg dat je een grote auto, busje of aanhanger regelt, zodat je alles mee krijgt. Heb je grote attracties of team spellen met grote onderdelen gereserveerd? Vraag het gerust even na, dan kunnen we samen even kijken of het vervoersmiddel groot genoeg is.

Kan ik de spellen en attracties een dag eerder ophalen of een dag later terug brengen?

De ophaal- en retourmomenten stemmen we altijd samen af. Het eerder ophalen of later retourneren van de materialen gebeurt in overleg en altijd op basis van beschikbaarheid. Hebben wij bijvoorbeeld de spelmaterialen de volgende dag weer in gebruik, dan zullen we alles op tijd terug moeten hebben.

Kunnen jullie de spelmaterialen ook bezorgen?

Ja, Fitt-Outdoor kan zeker bezorgen en ophalen. De locatie dient wel over een goede los- en laadplaats te beschikken.
De verhuurprijzen zijn dezelfde als op afhaalbasis. Hierbij komen de transportkosten voor bezorgen en ophalen van de materialen. Wij berekenen transportkosten als volgt: € 50,00 voorrijkosten + € 0,70 per gereden km (excl. BTW).

* Let op extra kosten: als het transport met meerdere voertuigen dient plaats te vinden (i.v.m. grootte of hoeveelheid van de materialen), als er sprake is van betaald parkeren en indien wij langer dan 15 minuten los- en laadtijd nodig hebben.