FAQ Stranduitjes

Heb je een vraag? Misschien ben je niet de eerste met deze vraag. Kijk dus vooral eens bij de meest gestelde vragen hieronder en wie weet staat jouw antwoord er wel bij! Is dit niet het geval? Bel of mail ons gerust dan helpen we je graag verder.

Veelgestelde vragen Stranduitjes IJM-Outdoor
Reserveren & boeken
Moeten we vooraf reserveren?

Ja, de groepsuitjes dienen van tevoren gereserveerd te worden. Een last-minute aanvraag? Bel ons, dan kunnen we kijken wat we nog voor jullie kunnen betekenen!

Kan ik ook eerst een optie nemen?

Ja, dat kan zeker. We voorzien je graag van een vrijblijvende offerte, waarbij we de gekozen activiteit in optie zetten.

Is het nog mogelijk om mijn reservering te annuleren?

Bij annuleren volgen we de gebruikelijke richtlijnen van onze brancheorganisatie VeBON. Vanaf 2 maanden voor aanvang van het uitje worden annuleringskosten in rekening gebracht, die oplopen naarmate de datum van annuleren dichter bij de activiteitendatum ligt. Kan het uitje door omstandigheden niet doorgaan? Dan denken we graag mee om het uitje kosteloos te verzetten binnen een termijn van een half jaar.

Tot wanneer kunnen we het aantal deelnemers nog wijzigen?

Bij het opstellen van de offerte, zullen we uitgaan van een schatting van het aantal deelnemers. Tot 2 weken voorafgaand aan de activiteitdatum kun je het aantal deelnemers kosteloos naar boven of beneden bijstellen tot uiterlijk het minimaal aantal deelnemers. Kom je onder het minimum aantal deelnemers, kan het zijn dat de prijs per persoon wijzigt.

Worden er groepen samengevoegd of zijn we alleen met onze groep?

We voegen geen groepen samen. De instructeur(s), die klaarstaan om een toffe activiteit voor jullie te verzorgen, zetten zich voor 100% in voor jullie groep.

Kunnen we bij de activiteiten ook een barbecue of andere horeca boeken?

Ja, dat is zeker mogelijk. Boek het uitje bij IJzeren Man Vught (IJM) en we kunnen jullie voorzien van talloze horecamogelijkheden. Van een drankje bij de activiteiten tot gezellig lunchen aan het strand en van een beach barbecue tot volledig verzorgde feestavond. Bekijk hier de groepshoreca mogelijkheden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Het totaalbedrag dient voor aanvang van de activiteit(en) op de rekening van Fitt-Recreatie B.V. bijgeschreven te zijn. Je ontvangt hiervoor ongeveer een week tot twee weken voor de activiteitendatum een factuur.

Kan ik de algemene voorwaarden ergens terugvinden?

Jazeker! Wij werken met de algemene voorwaarden vanuit de VeBON brancheorganisatie. Deze voorwaarden sturen we je graag toe.

Openingstijden
Wat zijn de openingstijden van IJM-Outdoor (IJzeren Man Stranduitjes)?

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Alle teambuilding en groepsuitjes kunnen op reservering 365 dagen per jaar plaatsvinden.

Locaties, bereikbaarheid en parkeren
Op welke locatie vinden de groepsactiviteiten plaats?

De activiteiten van IJM-Outdoor vinden standaard plaats bij bos- en strandlocatie de IJzeren Man (Boslaan 49 te Vught). Liever een activiteit op jullie eigen locatie? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Hoe zit het met bereikbaarheid van IJzeren Man Vught?

IJzeren Man Vught is centraal gelegen in Noord-Brabant. Er is voldoende parkeergelegenheid tot ruim 500 auto’s en gratis parkeren. Zeer goed bereikbaar vanuit: Tilburg (20 min.) | Den Bosch (12 min.) | Utrecht (45 min.) | Eindhoven (28 min.) | Breda (33 min.) | Roosendaal (46 min.) | Rotterdam (59 min.) | Turnhout (52 min.) | Arnhem (46 min.) | Nijmegen (37 min.). Bekijk hier je route.

Op de dag van het groepsuitje
Er is slecht weer voorspeld! Wat doen we nu?

IJM-Outdoor streeft ernaar alle uitjes door te laten gaan! Zolang de veiligheid van deelnemers niet in gevaar is, gaat het programma dan ook gewoon door. Bij regenachtig weer doen wij ons best om het programma zo goed mogelijk te laten verlopen en daar waar mogelijk aanpassingen te verrichten of een programma onderdeel in te wisselen voor een ander onderdeel (indien dat mogelijk is).
Wij adviseren altijd om ook zelf de weersverwachting in de gaten te houden en deelnemers voor te bereiden op eventuele mindere weersomstandigheden. Indien deelnemers geschikte kleding en bijvoorbeeld paraplu’s meenemen, zal dit de beleving zeker ten goede komen!

Ik heb een blessure. Kan ik wel meedoen?

Een blessure hoeft niet meteen te betekenen dat je niet mee kunt doen! Bij IJM-Outdoor streven we altijd naar een zo goed mogelijke beleving voor alle deelnemers. Kun je niet rennen, maar wel coachen? Zorg dan dat je de beste teamcaptain van de dag wordt! Kun je geen kracht zetten, maar heb jij wel de brains? Zorg dat jij het denkwerk doet!

Is er een mogelijkheid tot omkleden en/of douchen?

Ja, indien jullie het uitje geboekt hebben bij IJzeren Man Vught, zijn er toiletten, douches en omkleedruimtes aanwezig om op te frissen. In de winter is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van de douches.

Na afloop van het uitje
Ik ben iets bij de IJzeren Man kwijtgeraakt. Hebben jullie het gevonden?

Misschien wel! Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen bij de IJzeren Man. Mocht je dus iets zijn vergeten of verloren, neem dan contact op met de IJzeren Man of ga gezellig even langs en wie weet heb jij je spullen weer snel terug.

Ik zou graag op de hoogte blijven over nieuwe programma's. Kan dit?

Leuk om te horen dat je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen. Een aantal keren per jaar versturen wij een nieuwsbrief waarvoor je je gratis kunt aanmelden onderaan de pagina. Nóg beter op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook of hou ons in de gaten via Instagram!

Spellen verhuur
Kunnen we ook spellen huren en zelf ons uitje organiseren?

Nee, wij verhuren onze spellen niet los. Een volledig verzorgde en door professionele instructeurs begeleide activiteit is natuurlijk ook wel zo prettig!