Vakantietip: kerstvakantie 2022

Helemaal in kerstsferen, veel vrije tijd en gezellig samenzijn. Het eerste weekend van de kerstvakantie staat uiteraard in het teken van Kerstmis. Cadeautjes uitpakken en samen eten. En wil je tussendoor een frisse neus halen? Of even wat beweging tussen de gangen door? Voel je welkom bij de IJzeren Man! Niet alleen tijdens de kerstdagen, maar de gehele kerstvakantie (zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari) is er weer van alles te beleven bij IJM. Maak er feestelijke kerstdagen van met een spetterend einde van het jaar en minstens zo mooi begin van 2023!

Klimmen & klauteren

In de schoolvakanties zijn het Klimbos & Nettenpark dagelijks geopend, dus ook in de kerstvakantie van 24 december t/m 8 januari. Klauteren in het Nettenpark kan elke dag vanaf 12.00 uur. Het klimbos is geopend tijdens de kerstdagen en daarna op woensdag, zaterdag en zondag. Bekijk de actuele openingstijden hier.

Zeker zijn van een plekje? Koop dan online jouw ticket.
Online gekochte tickets zijn inclusief dagtoegang tot het IJM Strandbad. Dat betekent dat je voor en na het klimmen nog gebruik mag maken van de faciliteiten op het park. Denk aan spelen in de speeltuin, wandelen over het park of opwarmen bij de vuurboot.

Klimbos-IJzeren-Man-Vught

Strandbad | sporten & spelen

Het IJM Strandbad alleen leuk in de zomer? Welnee! Ook in de wintermaanden is er van alles te beleven. Zo zijn de grote speeltuin en sportveldjes gewoon geopend. Er komen komen zelfs steeds meer nieuwe speeltoestellen bij! Springen op de mega airtrampoline, een potje voetballen of ravotten op de klimtoestellen; het kan allemaal.

Voor toegang koop je online of aan de kassa een entreeticket a 4,00 p.p.. Dit ticket is deze winter inclusief een consumptiebon t.w.v. 3,00 p.p. Deze is te besteden bij de Strandbad Kiosk. Lekker!

Beachvolleybal-speeltuin-IJzeren-Man

Opwarmen bij IJM

Op het Strandbad recreatiepark maken we het in de wintermaanden éxtra gezellig. Zo staan er ook deze winter weer vuurboten. Zo kun je lekker opwarmen na een wandeling op of rondom het recreatiepark en natuurlijk marshmallows roosteren.

Marshmallows, en ander eten en drinken, zijn dagelijks tussen 10.00-17.00u te verkrijgen bij de Strandbad Kiosk.

vuur maken ijzeren man vught
Kom helemaal in de kerstsfeer