Vakantietip: kerstvakantie 2021

Een extra lange kerstvakantie dus veel vrije tijd, maar wat valt er deze vakantie te beleven? Er zijn veel bedrijven gesloten gezien de geldende lockdown, maar dat betekent niet dat er niets te doen is!

Strandbad | sporten & spelen

Het IJM Strandbad alleen leuk in de zomer? Welnee! Ook in de wintermaanden is er van alles te beleven. Zo zijn de grote speeltuin en sportveldjes gewoon geopend. Er komen komen zelfs steeds meer nieuwe speeltoestellen bij! Springen op de mega airtrampoline, een potje voetballen of ravotten op de klimtoestellen; het kan allemaal.

Tijdens de lockdown wordt er geen entree gerekend. Wel vragen we alle bezoekers voor toegang een consumptiebon af te nemen a 3,00 p.p. Deze is te besteden bij de Strandbad Kiosk of het To Go Loket. Op deze manier kan het park gewoon geopend blijven!

Beachvolleybal-speeltuin-IJzeren-Man

Opwarmen bij IJM

Op het Strandbad recreatiepark maken we het in de wintermaanden éxtra gezellig. Zo staan er ook deze winter weer vuurboten. Zo kun je lekker opwarmen na een wandeling op of rondom het recreatiepark en natuurlijk marshmallows roosteren.

Marshmallows, en ander eten en drinken, zijn dagelijks tussen 10.00-17.00u te verkrijgen bij de Strandbad Kiosk.