Bedrijfsuitje op eigen locatie

Een programma op maat

Bestaat de organisatie uit een diversiteit aan werknemers en ben je op zoek naar een passende teamdag of bedrijfsevent, afgestemd op jullie specifieke wensen? Het liefst op jullie eigen locatie? Dat kan! IJM-Outdoor komt graag naar jullie toe! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we een programma samenstellen welke past bij jullie doel van de dag, de gewenste intensiteit en tijdsduur.

Activiteiten passend bij jouw event

Onderstaand hebben we alvast een aantal voorbeeld activiteiten benoemd om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om jullie wensen te bespreken. Of het nu enkel gaat om een ochtendprogramma of om een geheel verzorgde dag met alles erop en eraan. Wij denken graag met je mee voor een programma op maat!

Sportdag-estafette

Luchtattracties

Voor opblaasbare stormbanen ben je nooit te oud! Race tegen elkaar en voel je weer jong. Durf jij de strijd aan te gaan?

Jenga-teamwork-spel

Team Games

Ludieke games gericht op fun, met activiteiten zoals: reuze jenga, mega pictionary of spijkerslaan met een leuke opbodquiz.

Skippyslang-estafette-sportdag

Zeskamp

Sportieve onderdelen waarbij je de tegenstander te snel af moet zijn. Denk aan de funslang, skilopen of bouncen op de skippyslang.

Expeditie-Robinson-IJM

Quizzen maar

Hilarische spelrondes gebaseerd op de tv-programma’s Jongens tegens de meisjes & Ik Hou van Holland. Welk team beschikt over de meeste kennis?

Teambuilding-samenwerken

Teambuilders

Werk aan de samenwerking en verbeter de communicatie met activiteiten als het spinnenweb, trustfall of focusring.

Familiedag-activiteiten-handboog

Een schot in de roos

Schiet met pijl en boog op het blazoen of ga voor een kleiner kaliber met blaaspijpschieten. Wie is de scherpschutter van de dag?

Prijzen

Het programma wordt volledig voor jullie op maat samengesteld. Prijs is dan ook op aanvraag. We vernemen graag jullie wensen voor de dag en de beschikbare ruimte/locatie om een voorstel op vrijblijvende offerte op maat te kunnen maken.

Een programma op een eigen locatie is pas mogelijk bij minimaal 100 deelnemers en wanneer de locatie aan de gestelde terreineisen voldoet. We informeren je hier graag over.

  • op maat
  • op aanvraag

Inclusief

  • Volledig verzorgde activiteiten
  • Programma op maat
  • Voor ieder wat wils!
  • Professionele instructeurs
  • Mogelijk vanaf 100 personen

Activiteiten op centraal gelegen locatie IJM Vught