Team Spirit XL

Start het schooljaar in stijl en leer elkaar op een unieke manier kennen. Met het Team Spirit XL programma maak je van het schoolreisje, de introductiedag of de jaarlijkse sportdag een ware beleving! Buiten actief zijn is gezond, maar biedt ook de kans uit jouw comfortzone te stappen en samen de uitdaging aan te gaan. Je zult zien dat je als team tot grote prestaties kunt komen!

Onderstaande activiteiten zijn geschikt voor zowel de oudste leerlingen van de basisschool en leerlingen van het voortgezet onderwijs, als voor studenten in het vervolgonderwijs! De inhoud van de activiteiten wordt aangepast aan de groep, zodat alle leerlingen en studenten een geslaagde dag beleven. Omdat geen school hetzelfde is, kies je zelf de activiteiten passend bij de leerlingen. Advies of hulp nodig met kiezen? Bel of mail gerust. Dankzij onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende groepen, stellen we in overleg zeker een onvergetelijk programma samen.

Dus… voor welke teambuilding activiteiten mét hoog fun-gehalte kies jij?

De leukste activiteiten voor een gaaf schoolreisje

Stel zelf het programma samen met 3 van onderstaande activiteiten.

Teambuilding-IJzeren-Man

Team trail

Een vernieuwd teambuilding parcours bestaande uit diverse activiteiten. De teamprestatie staat centraal om de opdracht te kunnen volbrengen!

outdoor activiteiten

Teambuilding triatlon

IJM’s outdoor instructeurs dagen je uit met een drietal sportieve activiteiten die laten zien dat ‘kracht’ & ’teamwork’ verschillende dimensies hebben.

Expeditie-Bamboe-IJM

Bamboe Expeditie

Met behulp van bamboestokken bouw je met je team een stevig aquaduct. Een laagdrempelige activiteit waarbij natuurlijke elementen een grote rol spelen.

Drakenboot-varen-IJM-Outdoor

Drakenboot varen

Werk als team samen in de drakenboot, zoek het ritme van de trommelaar en peddel gelijktijdig… Welk team vindt het juiste ritme en wint de race?

Archery-tag-IJM-Vught

Handboogschieten & Archery Tag

Krijg jij de juiste houding te pakken en weet jij de meeste punten te schieten voor jouw team? Eén team, één taak!

Vlot-bouwen-IJM-Expeditie

Vlot naar de bel

Met tonnen, palen en touw wordt een stevig vlot gebouwd, waarmee het team het water zal bedwingen. Probeer je voeten droog te houden en de bel te luiden!

Survivalbaan-IJzeren-Man-Vught

Survival Team Games

Next level back to basic. De survival games staan garant voor teambuilding, puzzelen & fun! Een beleving waar je samen aan begint en die je samen eindigt. No one is left behind!

Reuze-katapult-Expedtie-Robinson

Reuze katapult

Wedstrijdje punten schieten.. maar eerst moet de katapult nog gebouwd worden! Met de juiste materialen en een goede samenwerking moet dat vast wel lukken. Toch?…

Vanaf-prijs

De genoemde prijs betreft een vanaf-prijs bij het Team Spirit XL programma. Daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de gewenste datum. We sturen graag een vrijblijvende offerte toe.

Liever 2 activiteiten?

 • 5,25 uur
 • v.a. 27,25 p.p.

Mogelijke tijden

 • 09:00 – 14:15 uur
 • 09:30 – 14:45 uur
 • 10:00 – 15:15 uur
 • 10:30 – 15:45 uur

Inclusief

 • Professionele begeleiding
 • Onbeperkt koffie/thee voor de docenten
 • 45 min pauze
 • Prijsuitreiking met snoeppot
 • 3 Activiteiten naar keuze
 • Dagentree IJM recreatiepark

Uit te breiden met

 • Horeca
 • Bedrukte t-shirts als teamherkenning

Sportdag

“Heldere communicatie en goed opgebouwde activiteiten. De leerlingen, en docenten, hebben genoten!”

83 leerlingen

Schoolkamp

“Op zoek naar een geschikte locatie voor een dagprogramma kwamen we uit bij de IJzeren Man. Ik wist niet dat deze locatie zoveel te bieden had! Na de activiteiten mochten de leerlingen nog gebruik maken van de speeltuin, horeca en zwemgelegenheid. Goed georganiseerd.”

75 leerlingen

Eerstejaars introductie

“We hebben in overleg de activiteiten gekozen en deze waren perfect als kennismakingsactiviteiten. De onderdelen zijn laagdrempelig en nodigen uit tot samenwerken. Een speciaal bedankje voor de enthousiaste instructeurs!”

167

Teambuilding

“Bedankt! We kijken met veel plezier terug op deze teambuildingsdag. De studenten hebben de competenties samenwerken en communicatie absoluut verbeterd. Mooi ook om naderhand het verschil in de klas terug te zien.”

125

Anderen bekeken ook