Klimbos & Teambuilding

De start van het schooljaar… Een spetterend einde van het jaar… Of gedurende het jaar eens werken aan de teambuilding in de klas… Bij de IJzeren Man krijg je alle ruimte! Met dit introductie programma voor scholen leren de leerlingen elkaar op een andere en speelse manier kennen en wordt er meteen gewerkt aan communicatie, synergie en samenwerking binnen de klas! Dát is teambuilding! De studenten dagen elkaar en zichzelf uit en zullen samen tot oplossingen moeten komen om de activiteiten goed te volbrengen. Als team in de buitenlucht werken aan het groepsgevoel werkt echt!

Teambuilding & uitdaging

Laat de leerlingen ervaren wat een goede communicatie oplevert en leer ze samenwerken met een gave introductie- of sportdag aan het strand van de IJzeren Man in Vught!  IJM biedt de perfecte locatie om studenten op een sportieve en toch laagdrempelige manier nader tot elkaar te laten komen. Dit alles onder begeleiding van professionele instructeurs.

Klimbos-IJM-Vught

Klimmen in het klimbos

Standaard inbegrepen in het programma is 2 uur gezekerd klimmen. De klimroutes variëren in moeilijkheidsgraad en hoogte dus zijn voor iedereen toegankelijk. Raak verstrikt in onze wereld vol verschillende hindernissen en daag jezelf uit!

Vught-Klimbos-IJM

Het programma

Na het bekijken van de instructievideo is het tijd voor het echte werk! Je krijgt een klimgordel aan, helm op en doorloopt de oefenroute. Gelukt? Waag je dan maar aan de vele klimroutes. Dankzij ons veilige systeem zit je altijd vast!

Maak het compleet met 2 teambuildingactiviteiten naar keuze

Maak het programma compleet met 2 van onderstaande activiteiten. Zo stel je zelf het programma samen met onderdelen passend bij de leerlingen. Dit is jullie IJM Adventure!

Vlot-bouwen-varen-groepsuitje

Vlot naar de bel

Samen bouwen aan een groot vlot om er vervolgens zelf op te gaan varen… Dat wordt samen een goed plan bedenken en de knopen stevig leggen!

Drakenboot-varen-activiteiten-IJM-Outdoor

Drakenboot varen

De drakenboot komt niet vooruit, zonder dat er samengewerkt wordt! Welke klas krijgt als team de slag te pakken en vaart de drakenboot soepel door het water?

Triatlon-Team-Spirit-IJM

Teambuilding triatlon

Volbreng met je medestudenten zo snel en goed mogelijk alle onderdelen en geef dat stokje door. Communicatie en samenwerking zijn key!

Teambuilding-Outdoor-IJM

Survival Team Games

IJM daagt je uit! De survival team games staan garant voor actie, een unieke beleving & teamwork. Be impressed en ga back to basic, maar dan wel next level!

Balansproef-Expeditie-Robinson-IJM

Team Trail

De ultieme teamtester onder alle teambuilding activiteiten! Toon je team skills op onderdelen als de balk, de muur of de trustfall voor het échte groepsgevoel.

Expeditie-Bamboe-IJM

Bamboe Expeditie

Samen een bouwwerk bedenken en met bamboestokken aan de slag. Weten jullie een stevige constructie te maken en samen het meeste water te transporteren?

IJM-Outdoor-Archery-Tag

Handboogschieten & Archery Tag

Leren schieten met pijl en boog, oftewel de handboog. Raak de targets en schakel je tegenstanders uit! Ben jij een ware scherpschutter of helpt een goede tactiek jullie naar de winst?

Bedrijfsuitje-Robinson-Expeditie

Reuze katapult

Welke constructie is het meest stabiel? Hoe zorg je er als team voor dat de juiste doelen worden behaald? Het reuze katapult bouwen en schieten vereist inzicht en samenwerking.

Vanaf-prijs

Het klimbos & teambuilding programma is al te boeken vanaf 31,75 p.p. (incl. BTW). Dit betreft een vanaf-prijs. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de gewenste datum. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Goed om te weten

Het IJM Klimbos is ook los te boeken. Dit geldt tevens voor de teambuildingsactiviteiten.

Klik hier voor het klimbos scholenprogramma of klik hier voor het Team Spirit programma met 2 activiteiten naar keuze. 

 • 5 uur
 • v.a. 31,75 p.p.

Mogelijke tijden

 • 09:00 – 14:30 uur
 • 09:30 – 15:00 uur
 • 10:00 – 15:30 uur
 • 10:30 – 16:00 uur

Inclusief

 • Professionele instructeurs
 • Onbeperkt koffie/thee voor de docenten
 • 2 Uur klimmen in het klimbos
 • 2 Teambuilders naar keuze
 • 30 Min pauze
 • Dagentree IJM recreatiepark

Uit te breiden met

 • Horeca
 • Bedrukte t-shirts als teamherkenning
 • Prijsuitreiking met snoeppot

Middelbare school, Tilburg

“Nogmaals bedankt voor de organisatie van deze topdag!”

90 leerlingen

Avans Hogeschool

“Net zoals voorgaande jaren hebben we weer een topdag gehad vorige week. De studenten hebben het erg naar hun zin gehad bij IJM en vonden ook de bbq met feestavond erg leuk. Bedankt voor alle service en tot volgend jaar”.

165 studenten

Middelbare school

“Goed georganiseerd vanaf het eerste contact.”

100 leerlingen

Schoolreisje

“We wisten zelf niet goed welke activiteiten te kiezen, maar zijn hier goed bij geholpen. Het weer zat niet echt mee, maar desondanks een heel leuke dag gehad.”

130

Anderen bekeken ook