Teambuilding skills

Outdoor teambuilding activiteiten met je collega’s

Ga op zoek naar de ultieme samenwerking en verbeter je teambuilding skills. Het programma wordt helemaal op maat voor jullie samengesteld met teambuilders welke allen in het teken staan van het verbeteren van het groepsgevoel, het bevorderen van de samenwerking en focus op de onderlinge communicatie. Helemaal afgestemd op jullie doel van de dag. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen graag bij het samenstellen van een volledige teamtraining waarbij je in teamverband naar een mooi doel toewerkt.

Samenwerking, communicatie & team spirit!

Teambuilding bij uitstek

Middels krachtige buitenactiviteiten wordt aandacht besteedt aan kwaliteiten als bijv. luisteren, vertrouwen & leidinggeven. Door het gedrag van zowel de individuele teamleden, als het team als geheel te spiegelen en feedback op elkaar te geven wordt bewustzijn gecreëerd.

Activiteiten passend bij jullie doel

We beginnen bij het begin. Wat is jullie doel van de dag? Wat zouden jullie als team graag willen bereiken? In een telefonisch voor-interview bespreken we jullie wensen.

Elk team is anders

En daarom passen wij het programma aan op jullie groep. Het team skills programma biedt de mogelijkheid om de activiteiten aan te passen aan jullie doelen om zo het optimale uit de dag te halen.

Maak die verdiepingsslag

Een teambuildingsuitje dat niet alleen leuk is, maar ook écht iets bijdraagt aan de kwaliteit van (samen)werken. Door deelnemers uit hun werkomgeving te halen leren collega’s elkaar op een andere manier kennen. Kijk eens kritisch naar de groepsdynamiek. Wat valt er op?

Ervaringsleren staat centraal

Onder leiding van de instructeur (facilitator) wordt een veilige omgeving gecreëerd waarbinnen geleerd kan worden door te doen. Hij/zij analyseert het groepsgedrag en past de activiteiten hier op aan. Active reviewing speelt hierbij een belangrijke rol.

Voor wie?

Geschikt voor teams die de onderlinge communicatie willen verbeteren, maar zeker ook voor teams die al goed kunnen samenwerken en weten dat het belangrijk is om hier structureel aandacht aan te besteden.

Kernpunten

Afhankelijk van jullie wensen ligt de focus op inzicht krijgen in en het verbeteren van het onderlinge vertrouwen, manier van leiderschap, communicatie binnen het team, respect voor elkaar en/of de groepsdynamiek.

“Wanneer je praat, herhaal je alleen wat je al weet. Maar als je luistert, zou je iets nieuws kunnen leren.” – Dalai Lama

Prijzen Teambuilding skills

V.a. 30 deelnemers  |  70,00 p.p.
V.a. 8 deelnemers  |  75,00 p.p.
T/m 8 deelnemers  |  600,00

Prijzen in € en excl. 9% BTW

  • ±4 uur
  • v.a. 70,00 p.p.

Inclusief

  • Teambuilders afgestemd op de groep
  • Telefonisch voor-interview
  • Krachtige buitenactiviteiten
  • Active reviewing
  • Ontvangst met koffie en thee
  • Incl. korte pauze
  • Professionele instructeurs

Horeca

Maak de dag compleet met een ontvangst, lunch, borrel, driegangendiner of barbecue.

Klik hier voor meer informatie.

Teamtraining op maat

Wij bieden een op maat gemaakt programma met outdoor teambuilding activiteiten voor jouw team skills training. Ons doel is om een dag vol uitdagingen en leerervaringen te creëren, waarbij we de activiteiten afstemmen op de specifieke doelen die jullie voor ogen hebben.

Voorafgaand aan het programma bieden wij een telefonisch consult aan. Tijdens dit consult bespreken we in detail de doelen die jullie willen bereiken en hoe we deze kunnen integreren in de activiteiten. Op deze manier kunnen we een programma samenstellen dat perfect aansluit bij jullie behoeften.

Bij aankomst op de locatie worden jullie hartelijk ontvangen met koffie of thee. Dit biedt de gelegenheid om te ontspannen en je voor te bereiden op de dag vol teambuilding. Onze professionele instructeur zal zich bij jullie voegen en een korte introductie geven over het programma en de activiteiten die jullie te wachten staan.

Teambuilding-samenwerken Teambuilding-drakenboot-event

Verbeter de team skills

Het programma kan volledig worden aangepast aan jullie wensen en doelen. Of het nu gaat om het verbeteren van communicatie, samenwerking, luistervaardigheden, leiderschap of onderling respect, wij zorgen ervoor dat de activiteiten hierop gericht zijn. Denk bijvoorbeeld aan spannende touwbanen, uitdagende groepsopdrachten of constructieve samenwerkingsspellen.

Teambuilding-IJM-Outdoor

Volledig begeleide outdoor activiteiten

Tijdens de activiteiten zal onze instructeur zorgen voor de begeleiding en ondersteuning. Ze hebben ruime ervaring in teambuilding en kunnen waardevolle inzichten bieden tijdens de activiteiten. Ze zullen ook regelmatig feedback geven aan het team, zodat jullie kunnen leren en groeien gedurende de dag.

Klimproef-klimnet-Expeditie-groepsuitje Jenga-teamwork-spel

Teambuilding passend bij jullie groep

Om ervoor te zorgen dat jullie optimaal kunnen profiteren van de training, is er ook een korte pauze ingepland. Dit biedt de mogelijkheid om te ontspannen, ervaringen uit te wisselen en op te laden voor de volgende uitdaging.

Ons op maat gemaakte programma met outdoor teambuilding activiteiten voor team skills training biedt een unieke en effectieve manier om de banden binnen jullie team te versterken en de gewenste vaardigheden te ontwikkelen.

Muur-team-trail-outdoor Vlot-Team-Spirit-Brabant

Teambuilding

“Heel fijn dat de activiteiten zelfs op de dag zelf nog werden aangepast op onze groep om zo een extra verdiepingsslag te slaan. Bedankt voor de nieuwe inzichten en jullie flexibiliteit!”

18 pers.

Teamtraining

“Veel dank voor jullie inspanningen gisteren bij onze teamtraining. Vanmorgen hebben we de dag geëvalueerd. De slotsom was, dat we het als zeer nuttig en inspirerend hebben ervaren.”

21 pers.

Anderen bekeken ook