Sportdag op locatie

Beschikken jullie over een eigen locatie met bijv. een grote sporthal, grasveld of ander soort sportveld? Dan komen we graag naar jullie toe. Onze instructeurs zetten alle materialen klaar, begeleiden de activiteiten en ruimen alles weer netjes op. Op deze manier nemen we alle zorg uit handen én hoeven de leerlingen niet naar een externe locatie af te reizen.

Teambuilding-samenwerken

Teambuilder

Dit onderdeel is alleen te winnen wanneer het team écht goed samenwerkt. De uitdaging zit dus niet alleen in sneller zijn dan de tegenstander, maar óók in een goede communicatie.

Skippyslang-estafette-sportdag

Meerkamp

Niet 1, niet 2, maar 3 onderdelen die alleen lukken als het hele team er vol voor gaat. Behalen jullie de voorsprong bij het skilopen, zaklopen of is de skippyslang jullie geheime wapen?

Bamboe-knikkerspel-sportdag

Bamboe knikkerspel

Elk teamlid is een schakel tussen A en B. En je weet wat ze zeggen.. het team is slechts zo sterk als de zwakste schakel! Worden jullie een krachtig geheel?

Sportdag-estafette

Estafette

Een spannende strijd waarbij inzicht en snelheid worden gecombineerd. Waarmee behalen jullie de winst? Vlieg over de stormbaan en los het raadsel op.

Wereldbal-sportdag-teamwork

Wereldbal

Doorloop het parcours met een 2 meter hoge bal, waar ook nog eens iemand bovenop zit! Zoek die rust, balans & duidelijke communicatie.

Table-soccer-opblaasbaar

Table soccer

Tafelvoetbal, maar dan in het groot! Gaat het om werelds voetbaltalent of speelt het toeval ook een rol? Het doel is duidelijk: scoren!

Bedrijfsuitje-Robinson-Expeditie

Reuze katapult bouwen

Bouw als team een goedwerkende, stevige constructie waar je ver mee kunt schieten. Of zou het goed kunnen mikken belangrijker zijn…?

Op maat

We stellen het programma op maat samen. Kosten zijn daarom afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen locatie en invulling. We sturen graag een vrijblijvende offerte toe.

Een programma op een eigen locatie is pas mogelijk bij minimaal 200 deelnemers.

 • 3 uur
 • op maat

Inclusief

 • Professionele instructeurs
 • Prijsuitreiking met 3 bekers
 • Polsbandjes voor teamherkenning
 • Gebruik aggregaat

Exclusief

 • Transport- en reiskosten

Goed om te weten

 • Dit programma is niet te boeken in de periode van aug t/m sep.
 • Voor dit programma geldt een minimumaantal van 200 deelnemers.
 • Het terrein dient aan de gestelde terreinvoorwaarden te voldoen.
 • Toestemming voor gebruik terrein door opdrachtgever.

Middelbare school

“Complimenten voor de goede organisatie en vriendelijke instructeurs.”

206 leerlingen

Introductiedag

“Het was een feestje! Dit was het eerste jaar dat we een dergelijke opzet hebben geprobeerd, maar de studenten hebben mega fanatiek meegedaan dus dit was zeker niet de laatste keer!”

240 studenten

Teambuilding

“Heel fijn dat het bij ons op locatie kon. Het was vooraf even passen en meten maar daar hebben jullie goed op ingespeeld. Chapeau!”

280 leerlingen

Sportdag op school

“Erg leuk gedaan. Top dat de klassen bij elkaar konden blijven. Dankzij de enthousiaste instructeurs kijken we terug op een succesvolle sportdag. Bedankt.”

229 leerlingen

Anderen bekeken ook