Teamtraining

Teamuitjes vol fun & teambuilding

Onze teambuilding activiteiten staan garant voor een dag vol plezier, maar er kan ook gewerkt worden aan specifieke doelen. Hiervoor vragen we graag jullie input. Zo staat de middag in het teken van bewust of onbewust werken aan doelen tijdens leuke activiteiten die gericht zijn op een goede samenwerking en communicatie. Effectieve teambuilding in een ontspannen sfeertje!

De leukste teambuilding activiteiten

IJM-Outdoor haalt het maximale uit het team middels effectieve, inspirerende en leuke teambuilding activiteiten. Werken aan effectieve communicatie, veilig werken binnen de organisatie, leiderschap en teamrollen naar boven halen, kernkwaliteiten benutten of als team toewerken naar een masterplan… Wat is jullie doel van de dag? IJM-Outdoor is zeer ervaren in het aanbieden van outdoor activiteiten waarbij teamwork en communicatie centraal staan.

Op zoek naar teambuilding arrangementen met een fun karakter of een volledig uitgewerkte teamtraining met een gekwalificeerde outdoor coach? Bekijk hieronder ons gevarieerde aanbod aan activiteiten.