Outdoor sportdag

Ben jij dit jaar de gelukkige om een gave sportdag te organiseren voor je klas, leerjaar of gehele school? IJM staat voor je klaar! Geen standaard sportdag, maar next level activiteiten die het beste in je naar boven halen. Laagdrempelig en toch uitdagend. Wees lekker actief buiten bezig en ga de strijd met elkaar aan.

Voor wie op zoek is naar een échte teamuitdaging heeft IJM dit speciale, sportieve programma samengesteld. Eén team gaat er met de winst vandoor, maar na deze sportdag zal iedereen zich een winnaar voelen. Dus waar wacht je nog op? Bekijk de activiteiten hieronder en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Muur-team-trail-outdoor

Teambuildingsactiviteit

Ga als beheerste spelers over de muur, door het spinnenweb, over het klimnet, over de balk of tot het einde bij het balansspel van het teambuilding parcours!

Balans-teambuilding-IJM

Low ropes parcours

Beweeg je tussen de bomen door, zonder de grond te raken. Overwin de verschillende obstakels en hindernissen samen met je team.

Vlot-race-bouwen-varen-Brabant

Vlot race

Een spannende race over het water! Maar om droog te blijven zullen jullie eerst een stevig vlot moeten bouwen. Zo gezegd, zo gedaan?

Sportdag-estafette

Estafette

Strijd, teamwork en obstakels gecombineerd in één spel. Trotseer de opblaasbare stormbaan en kraak de code. Wat blijkt belangrijker? Snelheid of inzicht?

Bamboe-knikkerspel-sportdag

Bamboe knikkerspel

Als individu ben je onderdeel van het grotere geheel. Alleen samen behalen jullie de finish. Zitten jullie op één lijn? Focus!

Skippyslang-estafette-sportdag

Meerkamp

Een sportieve strijd met skilopen, zaklopen en de skippyslang in de hoofdrol. Werk goed samen en geef het stokje in rap tempo door!

Wereldbal-sportdag-teamwork

Wereldbal

Een 2 meter hoge bal, die zo snel mogelijk verplaatst moet worden, maar wel met één van je teamgenoten bovenop! Tip: balans en rust worden beloond.

IJM-Table-Soccer-sportdag

Table soccer

Spring, schiet in het rond en probeer die mooie omhaal te maken! In dit levensgrote tafelvoetbalspel wordt het voetbaltalent van de teamleden op de proef gesteld.

Vanaf-prijs

De genoemde prijs betreft een vanaf-prijs bij het Outdoor Sportdag programma. Daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de gewenste datum. We sturen graag een vrijblijvende offerte toe.

  • 3,25 uur
  • v.a. 23,25 p.p.

Inclusief

  • Professionele instructeurs
  • Prijsuitreiking met 3 bekers
  • Onbeperkt koffie/thee voor de docenten
  • Gezonde versnapering tussendoor
  • Polsbandjes voor teamherkenning

Uit te breiden met

  • Horeca
  • Busvervoer
  • Bedrukte t-shirts als teamherkenning

Goed om te weten

Het sportdag programma is niet te boeken in de periode van 22 aug t/m 23 sep 2022.

Sportdag

“Leuke, sportieve onderdelen en goede begeleiding.”

90 leerlingen

Intro Hogeschool

“We werden op een prettige manier geadviseerd in het voortraject. De uiteindelijke keuze paste precies bij de doelgroep. Goed georganiseerd, prettige communicatie.”

175 studenten

Schoolkamp

“Doordat het programma uit veel verschillende spellen bestaat zat er voor elke leerling wel iets leuks bij. Dit droeg bij aan de beleving, inzet van de leerlingen en teambuilding.”

60 leerlingen

Middelbare school

“We kijken terug op een geslaagde dag. Bedankt! We komen graag eens terug met de andere leerjaren.”

130 leerlingen

Anderen bekeken ook