IJzeren Man Vught

Boslaan 49
5263 NX Vught

+31 (0)73 657 20 93
info@ijzerenman.nl

Reserveer nu online!

Om zeker te zijn van een plekje wordt reserveren aangeraden. Gezien de geldende Corona-maatregelen reserveer je nu automatisch voor een lekker plekje op het terras. Liever binnen in het restaurant zitten? Geef dit duidelijk aan bij je reservering. IJM Strandhuys verzamelt sinds 11 augustus contactgegevens aan de deur voordat u ons restaurant binnenkomt, deze gegevens worden bewaard totdat de overheid een nieuw plan introduceert. 

Reserveren
Reserveren is verplicht, reservering is ook mogelijk aan de deur zelf, zo blijft het spontaan binnenlopen bestaan. Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Reserveren kan eenvoudig online, dit is het meest actuele overzicht met beschikbare plaatsen. Mocht het reserveren online niet lukken, is telefonisch of per e-mail ook een mogelijkheid. Geef altijd uw naam, e-mail, extra wensen en telefoonnummer door. Door drukte kan de telefoon soms niet worden opgenomen, hopende op uw begrip.

Spontaan binnenlopen
Zeker doen! Kom gezellig langs, dan kijken we graag of we een plekje vrij hebben. Gezien de nieuwe horecamaatregelen registreren wij sinds 10 augustus uw contactgegevens bij een bezoek aan het IJM Strandhuys.

Contactgegevens
IJzeren Man Strandhuys
Boslaan 49
5263 NX Vught
073 - 657 20 93 (optie 2)
reserveringen@ijzerenman.nl

Ja! Ik wil graag reserveren

Een tafel reserveren in het Strandhuys is nu nog makkelijker!

Klik op de button ‘reserveer online’ en reserveer direct een tafel in het Strandhuys of de serre.

Graag tot snel!

Reserveer online

Wij bewaren je gegevens om je beter van dienst te kunnen zijn.
Lees hier hoe we omgaan met je persoonsgegevens.