IJzeren Man Vught

Boslaan 49
5263 NX Vught

+31 (0)73 657 20 93
info@ijzerenman.nl

Strandrecreatie

Een compleet dagje uit bij de IJzeren Man: meer dan alleen zwemmen en zonnen. Ga met de kinderen voor een ontspannen rondje IJzeren Man, huur een boot, waterfiets of sup of ga voor de piraten speurtocht. Wat dacht je van lekker spelen in de speeltuin, op de duikplank, de grote waterglijbanen of lekker voetballen in de pannakooi? Volop mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit!

Strandrecreatie

*NIEUW* IJM Kinderfeestjes

Vanaf dit zomerseizoen is het ook mogelijk om een leuk kinderfeestje te boeken bij het IJzeren Man Strandbad (minimaal 5 kinderen)! Kies uit de volgende feestjes:

IJM kinderfeest | 8,00 p.p.
incl. vrij toegang tot het IJM Strandbad met o.a. een grote speeltuin en zwemgedeelte, een gereserveerde picknicktafel, ontvangst met 2 smaken ranja, een zakje chips of raketijsje én een cadeautje voor de jarige! 

IJM kinderfeest XL | 10,00 p.p.
incl. alles van het IJM kinderfeest uitgebreid met 1 activiteit naar keuze*!

IJM kinderfeest XXL | 13,50 p.p.
incl. alles van het IJM kinderfeest uitgebreid met 2 activiteiten naar keuze* & een zakje snoepjes!

Uitbreiding met frietjes | 3,50 p.p.
Frietjes, een kroket of frikandel & ranja.

*Voor de activiteit(en) kun je kiezen uit de piratenspeurtocht of 30min op de waterfiets met glijbaan (zwemdiploma verplicht). Gelieve de keuze(s) bij het reserveren van het kinderfeestje door te geven (let op: reserveren = verplicht). 

De ouders/begeleiders betalen enkel de entree tot het Strandbad à 6,00 p.p. (& evt. de uitbreiding met frietjes). Er worden geen kosten in mindering gebracht indien deelnemers in het bezit zijn van een Strandbad-abonnement. 

Contact opnemen
*NIEUW* IJM Kinderfeestjes
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#