Robin Hood Schietsporten

Keuze uit o.a. handboogschieten, archery tag & luchtbuks schieten

Laagdrempelige activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen, sportief of minder sportief. Dit is je kans om met een luchtbuks of kruisboog te schieten of te leren hoe een handboog werkt en hoe je hiermee de roos kunt raken. Mag het best wat actiever? Betreed het archery tag veld en breng het boogschieten in de praktijk. Spanning en sensatie gegarandeerd!

Met de keuze uit zes schietsporten stel je zelf het ideale bedrijfsuitje samen. Welke collega blijkt een ware scherpschutter en zet een topscore neer? Uiteindelijk is het de teamscore die telt… Wie mag zich na vandaag de Robin Hood van het bedrijfsuitje noemen?

In welke schietsporten blink jij uit?

Je mag drie schietsporten kiezen

Archery tag

Kan jij je collega’s wel schieten? Dit is je kans! Raak je collega’s met een speciale pijl en boog & schiet je team naar de overwinning!

Katapult bouwen & schieten

Met als doel om de bal zo ver mogelijk weg te krijgen, aan jullie om een stevige reuze katapult te bouwen. Blijft hij zelfstandig staan? 3-2-1… Schieten maar!

Handboog schieten

Waan je een echte Robin Hood en schiet van acht meter afstand op het doel. Eindigen jouw pijlen allemaal in de roos?

Luchtbuks schieten

Met hele kleine kogeltjes toch het bord raken. Krijg jij het voor elkaar? Haal de schutter in je naar boven!

Blaaspijp schieten

Controleer je ademhaling, kijk goed over de blaaspijp heen en blaas het pijltje in het bord. Blaas jij al je collega’s omver met je schutterskwaliteiten?

Kruisboog schieten

Wanneer je met dit krachtige wapen gaat schieten, mag een goede focus niet ontbreken. Eá©n oog dicht, andere oog op de roos gericht.. Scoor jij 10 punten?

Prijzen 3 Schietsporten

V.a. 25 deelnemers  |  25,00 p.p.
V.a. 12 deelnemers  |  28,00 p.p.
t/m 12 deelnemers  |  336,00

Prijzen in € en excl. 9% BTW

  • 2,5 uur
  • v.a. 25,00 p.p.

Inclusief

  • Drie schietsporten naar keuze
  • Oefenrondes en spelrondes
  • Professionele begeleiding
  • Entree IJM Recreatiepark

Bedrijfsuitje

“Het was heel gezellig met deze activiteiten, iedereen heeft het naar zijn zin gehad en leuk gevonden. Alles was top, succes verder en bedankt.”

17 pers.

Teamuitje

“Handboogschieten en archery tag afgewisseld. Een hele leuke combinatie waarbij je het boogschieten echt goed onder knie krijgt!’

23 pers.

Andere bekeken ook