Een goed begin van je dag als Vroege Vogel

Kom deze zomervakantie al vroeg klimmen! De gehele zomervakantie kun je goedkoop klimmen in het IJzeren Man Klimbos in Vught. Het aantrekkelijke Vroege Vogels tarief is geldig op zaterdag en zondag voor de starttijden tussen 10:00 en 11:30 uur. Alle reguliere klimvoorwaarden zijn van toepassing. Na het klimmen vermaak je je nog de hele dag bij het Strandbad waar je kunt zwemmen, loungen, spelen in de speeltuin of op één van de waterattracties. Volop vermaak!

Bij IJM hoef je je deze zomervakantie geen seconde te vervelen.

Goedkoop klimmen in de vakantie

Op 15 juli 2023 begint de zomervakantie! Dat betekent dat het Klimbos & Nettenpark vanaf dan elke dag geopend zijn.

Zijn jouw kids ook altijd zo vroeg wakker in het weekend? Of ben je zelf een echt ochtendmens? Vier de zomer met het ultieme vakantiegevoel dichtbij huis bij IJM.

Vanaf deze zomervakantie (15 juli t/m 27 aug) kun je goedkoop klimmen tegen het vroege vogel tarief in het Klimbos op zaterdag en zondag. Start tussen 10:00 uur en 11:30 uur ’s ochtends en start je dag goed. Het vroege vogel tarief geldt enkel in het weekend en alleen voor het Klimbos (geen aangepast tarief voor het Nettenpark).

goedkoop klimmen

Vroege Vogels Tarieven

Onderstaande Vroege Vogel prijzen zijn enkel geldig op zaterdag- en zondagochtend in de periode van 15 juli t/m 27 augustus. Alleen van toepassing op het klimbos voor de starttijden 10.00, 10.30, 11.00 & 11.30 uur.

Klimbos incl. recreatiepark – Vroege Vogel
Klim en klauter incl. recreatiepark -Vroege Vogel
Klim avontuur incl. recreatiepark – Vroege Vogel
Super klimbeleving incl. recreatiepark – Vroege Vogel

Tickets zijn online te koop en inclusief dagentree tot het IJM Strandbad Recreatiepark. Na het klimmen kun je dus nog volop genieten op het recreatiepark en zwemmen, zonnen, relaxen en spelen!

Goedkoop klimmen

IJM's Buitenweek 17 t/m 21 juli

De zomervakantie helemaal goed beginnen? Doe dan mee aan IJM’s Buitenweek van maandag 17 t/m vrijdag 21 juli 2023. Speciaal voor kinderen tot 12 jaar organiseren we bij het IJzeren Man Strandbad dagelijks de leukste activiteiten. Deelnemen kost slechts 15,00 per dag of 60,00 voor de hele week.

Check alle info en koop jouw tickets op tijd!

vaderdag activiteit