Vaderdag activiteit special

Neem je vader, opa, bonusvader of ander voorbeeldfiguur mee een dagje uit! Tijdens deze speciale Vaderdag activiteit op zondag 18 juni 2023 bij IJzeren Man Vught staan plezier, avontuur en quality time met vaders centraal. Dit arrangement biedt een onvergetelijke dag vol avontuurlijke uitjes met je vader. Mis het niet!

Beleef jouw favoriete Vaderdag activiteit bij IJM

IJM biedt verschillende activiteiten om jouw uitje met je vader compleet te maken. Daarom bieden we 18 juni een speciaal Vaderdag activiteit arrangement met de volgende activiteiten van ongeveer één uur:

  • Klimmen of klauteren in het Klimbos of Nettenpark (afhankelijk van leeftijd) | Klim samen met je vader door de boomtoppen, overbrug de uitdagende hindernissen en geniet van een adembenemend uitzicht. Ben je jonger dan 13 jaar? Spring, klauter en balanceer dan met je vader door het uitdagende Nettenpark. Werk samen met je vader om de obstakels te overwinnen en de finish te bereiken. Een echt avontuur voor stoere duo’s!
  • Handboog schieten | Ontwikkel je scherpschuttersvaardigheden en ga de strijd aan met je vader. Test je nauwkeurigheid en zie wie de beste pijl-en-boogschutter is. Wie zal de meeste punten scoren?
  • Vuur maken & popcorn bakken | Leer samen met je vader de kunst van het vuur maken. Verzamel hout, gebruik de juiste technieken en geniet van de warmte en gezelligheid van een zelfgemaakt kampvuur waarna je op dit vuur samen popcorn gaat bakken om de dag smakelijk af te sluiten. Een unieke ervaring om te delen!

Samen herinneringen maken voor slechts 20,00 per persoon.

vaderdag activiteit

Een compleet uitje met je vader op Vaderdag

Versterk jullie band en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens deze speciale dag door met het hele gezin gebruik te maken van dit arrangement. Hoe boek je dit? Via de webshop!

Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op onze website of neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze unieke Vaderdag activiteit!

vaderdag activiteit